Nieuws

Van Geel: ‘Wij willen nog steeds verder met Koeman’

on

Feyenoord zakte zaterdag in Den Haag met een 3-2 nederlaag tegen hekkensluiter ADO finaal door de ondergrens. De landstitel is uit zicht. En de kans dat trainer Ronald Koeman zijn contract nog wil verlengen, lijkt steeds kleiner. Wat Feyenoord betreft staat de deur wagenwijd open, zegt technisch directeur Martin van Geel reageert.

De landstitel is uit zicht, maar de top van Feyenoord wil hoe dan ook verder met Ronald Koeman. In De Kuip zijn ook geluiden te horen dat de coach er juist geen vierde jaar aan moet vastplakken.

Martin van Geel gooide namens de clubleiding in november zijn kaarten al open en bloot op tafel. De technisch directeur van Feyenoord vertelde drie maanden voor hij daadwerkelijk met Ronald Koeman ging praten al dat de club verder wil.

De trainer heeft twee sterke seizoenen achter de rug in Rotterdam. Maar dit seizoen is anders. Na de dramatische start (nederlagen tegen PEC Zwolle, FC Twente en Ajax) volgden pijnlijke missers tegen Heracles en RKC. En de start van het 2014 is volledig mislukt met bekerverlies tegen Ajax en de nederlaag tegen hekkensluiter ADO Den Haag (3-2). Is Koeman niet meer in staat om nog meer rendement uit zijn selectie te persen? Het heeft er alle schijn van.

Martin van Geel is echter resoluut. ‘Maar Feyenoord wil nog steeds graag verder met Ronald Koeman. Daar veranderen de resultaten in de afgelopen weken helemaal niets aan. Dat zou erg kortetermijndenken zijn. Wij denken dat Ronald de drive nog heeft om hier nog anderhalf jaar te werken.’

Bron: Ad.nl

20140128-082955.jpg

You must be logged in to post a comment Login