Nieuws

Van Geel: “Wij wilden graag met hem praten over contractverlenging’

on

Zojuist werd bekend dat Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen stopt als trainer bij Feyenoord. Dit tot grote spijt bij directeur Martin van Geel.

“Gio heeft het hier meer dan fantastisch gedaan en doet het nog steeds goed. Wij waren dan ook graag, zoals voorzien, volgende maand met hem gaan zitten om voor het eerst te praten over een eventuele contractverlenging”, reageert Van Geel op de clubwebsite.

“Gio is echt een gevoelsmens. En als hij zelf het idee heeft na dit seizoen iets anders te willen, kunnen we dat alleen maar respecteren. We zijn hem, nu al, ontzettend dankbaar voor zijn grote inbreng in de recente, ongekend succesvolle periode van de club. Met elkaar gaan we alles op alles zetten om de samenwerking de komende maanden een passend en dus een fraai slot te geven via de competitie en/of het bekertoernooi.” 

“Wat Giovanni na dit seizoen ook gaat doen, zijn band met ons en met de club zal altijd onverbrekelijk blijven”, vervolgt de directeur, die het prettig vindt dat er nu al in een vroeg stadium duidelijkheid is gekomen. “Dit geeft ons de tijd om een geschikte opvolger te vinden. Ongetwijfeld vliegen de namen van vermeende kandidaten ons vanaf morgen om de oren, maar wij zijn zo ver nog niet. We nemen echt de rust en de tijd om zorgvuldig af te wegen wat straks het beste voor Feyenoord is”, aldus Van Geel tot slot.

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login