Nieuws

Van Geel: ‘We willen Pellè graag in De Kuip houden’

on

Feyenoord hoeft geen spelers meer te verkopen om het hoofd boven water te houden. De Rotterdamse selectie vertegenwoordigt een behoorlijke transferwaarde, maar gedwongen verkopen zullen niet plaatsvinden. Ook in het geval van Graziano Pellè niet.

“Het is gewoon niet zo dat wij spelers moeten verkopen”, zegt Martin van Geel woensdag in het Algemeen Dagblad. “Daarom zijn wij door de KNVB ook in categorie drie geplaatst. Ook zonder transfers poetsen wij de resterende schuld weg.”

“Het is natuurlijk wel zo dat de schuld veel sneller wordt weggewerkt als wij inderdaad een speler verkopen. Maar als wij komende zomer geen spelers verkopen, vind ik het ook prima. Dat betekent dat wij met een sterke selectie aan het nieuwe seizoen beginnen.”

Een aantal Feyenoorders wordt al in verband gebracht met topclubs uit Engeland. “Op dit moment kan ik met de hand op mijn hart zeggen dat er voor geen enkele speler concrete interesse is”, reageert Van Geel. “Ook Pellè willen wij graag in de Kuip houden. Hij ligt niet voor niets tot de zomer van 2017 vast.”

Naast Pellè lijken onder meer de internationals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie en Daryl Janmaat er goed op te staan in de rest van Europa. Daarnaast zijn in elk geval de talenten Terence Kongolo, Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena potentiële inkomstenbronnen voor Feyenoord.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140416-074349.jpg

You must be logged in to post a comment Login