Nieuws

Van Geel: “We willen Jens er heel graag bij hebben’

on

Jens Toornstra is serieus in beeld bij Feyenoord. De Rotterdammers zien in de middenvelder van FC Utrecht een welkome versterking, nadat Hakim Ziyech afhaakte en voor FC Twente koos.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigt tegenover Voetbal International dat Feyenoord Toornstra graag wil hebben. “Ik ga er niet ingewikkeld over doen. We willen Jens er graag bij hebben bij Feyenoord en hebben inmiddels contact gelegd met hem en met FC Utrecht.” De middenvelder moet na Khalid Boulahrouz, Bilal Basacikoglu, Luke Wilkshere en Kazim Richards de vijfde versterking worden voor de Rotterdammers.

Toornstra, die afkomstig is uit een Feyenoord-familie, staat zelf ook open voor een overgang naar Rotterdam-Zuid. “Ik ga niet geheimzinnig doen. Voor mij is Feyenoord natuurlijk een mooie stap. Bij FC Utrecht heb ik het zeker ook nog altijd goed naar mijn zin, maar als ik weer stap vooruit kan zetten, dan denk ik dat ik daar wel klaar voor ben.”

Het contract van Toornstra bij Utrecht loopt nog door tot medio 2017, waardoor Feyenoord een transfersom zal moeten overmaken naar de Domstedelingen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_7946.PNG

You must be logged in to post a comment Login