Nieuws

Van Geel: ‘We vinden dat we een hele goede technische staf hebben’

on

Feyenoord houdt nog altijd vertrouwen in trainer Giovanni van Bronckhorst. Technisch directeur Martin van Geel betitelt de erbarmelijke serie van zeven opeenvolgende competitienederlagen als “onwerkelijk”.
“Een dramatische periode. Zes wedstrijden geleden stonden we nog zeventien punten voor op AZ, nu staan we één punt achter. Dat gebeurt niet vaak. We moeten hier met z’n allen uitkomen. Ik had je voor gek verklaard als we tijdens de winterstop dit interview zouden hebben gehad”, aldus Van Geel.
Van Bronckhorst zit volgens de technisch directeur nog stevig in het zadel. “Je kan moeilijk zeggen dat z’n krediet oneindig is, maar het is wel heel groot. We vinden dat we met Jean-Paul van Gastel en de ervaren Jan Wouters een hele goed staf hebben.”
Van Geel wil zijn eigen functioneren niet verbinden aan de toekomst van Van Bronckhorst. “Zo denken wij hier niet. Wij denken aan het belang van Feyenoord.”
“Ik zit hier al vijf jaar en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik voel me bovendien door heel veel mensen gesteund. Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter die wil winnen.”
Van Geel houdt ook zijn aankoopbeleid, waarmee hij de voorbije jaren wisselend succes heeft gehad, onder het vergrootglas.
“We hebben voor dit seizoen naar onze mogelijkheden de selectie proberen samen te stellen, zowel kwalitatief als kwantitatief. De eerste competitiehelft deed deze selectie het uitstekend, nu gaat het minder.”

Bron: NOS.nl

  

You must be logged in to post a comment Login