Nieuws

‘Van Geel vliegt naar Napels voor onderhandelingen over Colombiaan’

on

Martin van Geel is naar verluidt onderweg naar Napels en de technisch directeur van Feyenoord is volgens de Italiaanse voetbaljournalist Gianluca Di Marzio naar de havenstad afgereisd om te onderhandelen over Duván Zapata. De 23-jarige Colombiaanse aanvaller zou op huurbasis mogen vertrekken bij i Partenopei.

Di Marzio bericht evenwel dat Napoli een eerste poging van Feyenoord om Zapata tijdelijk over te nemen, resoluut heeft afgewezen. Van Geel zit zaterdagavond sowieso op de tribune bij de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki en is bereid om ook over andere spelers van Napoli te praten. Ook is het volgens Di Marzio, die verbonden is aan Sky Italia, een optie dat Van Geel een eventuele verkoop van Jordy Clasie gaat bespreken.

Zápata maakte vorig jaar zomer voor 7,5 miljoen euro de overstap van het Argentijnse Estudiantes naar Napoli. In de Serie A was hij vorig seizoen goed voor vijf doelpunten in zestien wedstrijden. Het is nog onduidelijk of Zapata zaterdagavond meedoet in het duel met PAOK. Feyenoord is in ieder geval nog op zoek naar een centrumspits. Bas Dost is de gedroomde opvolger van Graziano Pellè, maar de naam van Jelle Vossen is ook al gevallen.

Bron: voetbalzone.nl

20140802-140835-50915946.jpg

You must be logged in to post a comment Login