Nieuws

‘Van Geel vindt vraagprijs en salariseis Guidetti te gortig’

on

Feyenoord wil zich voor het sluiten van de transfermarkt aanvallend versterken. De Rotterdammers hopen Colin Kazim-Richards aan zich te binden, maar ook John Guidetti staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van de club.

De 27-jarige Kazim-Richards wordt naar verwachting voor één jaar gehuurd van het Turkse Bursaspor. De geboren Engelsman, die 35 keer uitkwam namens de nationale ploeg van Turkije, is niet de enige aanvallende versterking die Feyenoord op het oog heeft. De Rotterdammers hopen ook Guidetti aan te trekken. De Zweedse spits, die in het verleden furore maakte bij Feyenoord als huurling, mag vertrekken bij Manchester City.

Technisch directeur Martin van Geel sprak afgelopen weekend in Portugal al met de begeleiders van Guidetti. City wil een bedrag van vijf miljoen euro ontvangen voor de overbodige aanvaller, maar het Algemeen Dagblad meldt donderdag dat Van Geel die vraagprijs te hoog vindt. Daarnaast dreigen ook de persoonlijke eisen van Guidetti een struikelblok te vormen. De spits wil twee miljoen euro per jaar verdienen, meldt het AD. Ook dat is te gortig in de ogen van Van Geel.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8024.PNG

You must be logged in to post a comment Login