Nieuws

Van Geel verwacht drukke zomer: “Staan er relaxed in”

on

Martin van Geel zegt deze zomer topdrukte rond de talenten van Feyenoord te verwachten. Tal van Europese clubs volgen de verrichtingen van Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Tonny Vilhena en Jordy Clasie op de voet.

“Laat ik even vooropstellen dat wij niemand willen en hoeven te verkopen”, reageert Van Geel in Voetbal International. “Maar tegelijkertijd hebben we ook te maken met spelers en de interesse van clubs die bereid zijn een som geld te betalen die wij niet kunnen weigeren. Daarom staan wij er relaxed in, je moet ook durven verkopen. Ik heb dat altijd zo gedaan, soms moet je geen nee zeggen, omdat je met het geld dat je krijgt ook weer je eigen elftal kunt versterken.”

“Omdat we zo sterk in onze schoenen staan dat we niet overal ja op hoeven te zeggen. Wij willen ons elftal bij elkaar houden, zodat we ons verder kunnen ontwikkelen. Maar als dat niet lukt, is er geen man overboord. Vorig jaar raakten we vier spelers kwijt en wij staan er nu gewoon weer tussen. Daarmee wil ik niet zeggen dat we nu wéér vier spelers laten gaan, maar het zegt ook dat we niet bang hoeven te zijn”, besluit de beleidsmaker.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login