Nieuws

Van Geel verwacht dat Koeman bondscoach wordt

on

Martin van Geel heeft zijn verwachting uitgesproken over de toekomst van Ronald Koeman. De technisch directeur van Feyenoord denkt dat zijn trainer in de loop van komend seizoen wordt benaderd door de KNVB voor de functie van bondscoach. Huidig keuzeheer Louis van Gaal heeft een contract tot medio 2014. Datzelfde geldt voor Koeman, die geldt als voorname kandidaat.

“Ik verwacht dat eerlijk gezegd ook”, laat Van Geel desgevraagd weten in het Algemeen Dagblad. “Maar ik denk niet dat de KNVB op korte termijn daar al werk van wil maken. Oranje moet zich eerst nog officieel kwalificeren voor het WK. En Feyenoord heeft belangrijke weken voor de boek met kwalificatiewedstrijden in de Europa League en uiteraard de eerste maanden van de competitie.”

Het directielid verwacht niet dat de speculaties invloed hebben op het spel van Feyenoord. “Eigenlijk wil ik het er helemaal niet over hebben, want het is inderdaad slechts speculeren. Maar als de KNVB straks aanklopt bij Ronald, zal dat nooit ten koste gaan van zijn instelling. Hij zal er ook dan een succesverhaal van willen maken. En onze spelers? Die willen allemaal bij Oranje komen of blijven.” De KNVB liet eerder weten dat de zoektocht naar een bondscoach in het najaar van 2013 wordt gestart.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login