Nieuws

Van Geel: ‘Sleegers en Van Deelen mogen ook uitkijken naar nieuwe club’

on

Harmeet Singh vertrekt bij Feyenoord. De middenvelder is bijna rond met een nieuwe club, maar zelfs bij het uitblijven van een transfer volgt een afscheid uit Rotterdam-Zuid. ‘Hij zal niet meer terugkomen naar Feyenoord. Het wordt of een transfer, of een ontbinding van zijn contract’, zei technisch directeur Martin van Geel op de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord.

Tijdens het trainingskamp in Marbella vertelde Van Geel al dat Feyenoord het overwoog om het contract van de Noor te ontbinden. De middenvelder die sinds 2012 in Rotterdam onder contract stond, kwam niet aan spelen toe. Daarom mocht hij van de Rotterdammers net als Sekou Cissé (contract ontbonden) en Elvis Manu (verhuurd aan Cambuur Leeuwarden) vertrekken.

Ook de jeugdspelers Joey Sleegers en Jordy van Deelen zouden mogen uitkijken naar een (tijdelijke) nieuwe club. Sleegers heeft een doorlopend contract, de verbintenis van Van Deelen loopt na dit seizoen af.

Ondanks het vertrek van Singh, Manu en Cissé trekt Feyenoord geen nieuwe spelers aan. ‘Daar hebben wij de mogelijkheden niet voor. Wij hebben geen budget om transfersommen te betalen. Dat is ook niet zo heel erg op dit moment omdat wij tevreden zijn over de groep die wij nu hebben. Als er toch onverhoopt een verkoop mocht plaatsvinden, zijn we gelukkig wel in de omstandigheid dat we een deel daarvan kunnen herinvesteren.’

Bron: Rijnmond.nl

20140114-203339.jpg

You must be logged in to post a comment Login