Nieuws

Van Geel respecteert keuze Ziyech

on

Martin van Geel vindt het niet heel erg dat Hakim Ziyech de voorkeur heeft gegeven aan een overstap naar FC Twente. De technisch directeur hoopte de middenvelder van sc Heereneen naar Feyenoord te halen, maar de 21-jarige Ziyech koos uiteindelijk vooral om sportieve redenen voor een overstap naar de Tukkers.

“Hij heeft op sportieve gronden gekozen voor FC Twente, terwijl onze aanbieding financieel beter was. Hakim heeft een gesprek gehad met trainer Fred Rutten en daarin hebben wij hem aangegeven dat er geen sprake kon zijn van een garantie op een basisplaats”, laat Van Geel weten in gesprek met De Telegraaf. Bij Feyenoord zou Ziyech geregeld als linkermiddenvelder of linksbuiten moeten spelen, terwijl hij bij FC Twente meer kans maakte op een plek achter de spits.

Feyenoord heeft op ‘nummer tien’ namelijk onder meer de beschikking over Lex Immers, die al jaren een vaste waarde is bij de Rotterdammers. “De concurrentie is groot bij ons. Als je het dan niet aandurft om te komen om de concurrentiestrijd aan te gaan, is het misschien maar beter ook dat je het niet doet. Je moet het wél graag willen. We wensen hem veel succes bij Twente”, besluit de beleidsbepaler.

Bron: Soccernews.nl

IMG_8058.PNG

You must be logged in to post a comment Login