Nieuws

Van Geel polst El Ahmadi voor terugkeer Feyenoord

on

Feyenoord werkt achter de schermen hard aan een terugkeer van Karim El Ahmadi naar de Kuip. Technisch directeur Martin van Geel weet inmiddels dat de middenvelder van Aston Villa dolgraag zijn rentree wil maken onder leiding van coach Fred Rutten. Feyenoord heeft een meerjarige verbintenis klaarliggen voor El Ahmadi, maar moet de Marokkaans international nog wel losweken bij Aston Villa.

De clubleiding van de Rotterdamse club is er veel aan gelegen dat El Ahmadi wordt gestrikt. De technicus moet voor rust zorgen op het middenveld. Er is bovendien niemand die twijfels heeft over zijn fitheid of kwaliteiten, zoals dat bij eerdere aankopen van de club dit seizoen wél het geval was. El Ahmadi was afgelopen seizoen nog een vaste waarde bij Aston Villa, maar begon het nog prille seizoen op de bank.

De Engelse club zal wel een transfersom verlangen voor de speler die nog een jaar onder contract staat in Birmingham.

Rutten werkte bij FC Twente ooit prima samen met El Ahmadi. De rechtspoot is een speler die Feyenoord gecontroleerd kan laten aanvallen, waar in voorgaande seizoenen razendsnel Graziano Pellè werd gezocht.

De serieuze pogingen van Van Geel om El Ahmadi binnen te halen, staan los van de wens om ook Jens Toornstra te strikken. De speler van FC Utrecht staat nog altijd hoog op het verlanglijstje, maar de middenvelder is allesbehalve goedkoop.

Wat een eventuele komst van El Ahmadi voor de status van Jordy Clasie betekent, is onduidelijk. De international kan naar FC Porto en weet ook dat Southampton nog bij hem aanklopt als die club vormgever Schneiderlin nog verkoopt.

Bron: Ad.nl

IMG_8134.PNG

You must be logged in to post a comment Login