Nieuws

Van Geel over Krkic: “Als AC Milan komt, ben je gewoon kansloos”

on

Feyenoord was deze zomer op zoek naar een nieuwe spits. Vele namen werden genoemd, zo ook die van Bojan Krkic. De aanvaller wist niet te slagen bij het Italiaanse AS Roma en ging uiteindelijk op huurbasis naar AC Milan. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, had Krkic graag zien komen in Rotterdam. “Maar als AC Milan komt, ben je gewoon kansloos.”

“Als de vader van Bojan Krkic met Ronald Koeman belt en vraagt of Ronald, die ze heel hoog hebben zitten, wil helpen zijn zoon weer aan het voetballen te krijgen, is dat een serieuze optie. Ik ben er lang mee bezig geweest. Het zag er heel goed uit, we hebben een aantal constructieve gesprekken gevoerd, maar op het laatst werden we geklopt door AC Milan”, vertelde Van Geel tegen Voetbal International.

Uiteindelijk werd er toch een nieuwe spits gehaald, Graziano Pellè. “Er móést gewoon een spits komen. We hebben het een paar weken aangekeken, maar het was niet normaal hoeveel kansen we misten, hoeveel moeite we hadden wedstrijden te winnen door een gebrek aan scorend vermogen. We waren vaak krachteloos en machteloos. Ronald Koeman heeft met Graziano gewerkt, hij kent hem. Hij is een ander type aanvaller dan we al hebben”, besloot Van Geel zijn verhaal.

Bron: Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login