Nieuws

Van Geel over afscheid: ‘Het was één grote lofzang’

on

Met de mogelijkheden die Willem II heeft, denkt de nieuwe algemeen directeur Martin van Geel dat het incidenteel mogelijk moet zijn om boven Feyenoord te eindigen op de ranglijst. Dat meldt het Algemeen Dagblad op hun website.

Van Geel blikte ook nog even terug op zijn vertrek bij Feyenoord. ,,Ik heb vorige week een afscheidsdiner gehad. Daar ben ik door zes mensen toegesproken. Van de directie, de rvc, oud-rvc-leden. Het was één grote lofzang. Toen ik aan de beurt was heb ik gevraagd waarom we eigenlijk bijeen waren, haha.”

Het AD gaat verder: Van Geel bespeurde dat er ondanks een succesvolle periode bij Feyenoord (financiële situatie verbeterd, terug in de top-3, accommodatie op orde, vijf prijzen de afgelopen jaren) een negatieve sfeer ronde de club ontstond. ,,Zo van, tijd voor een frisse wind, een schone lei. Toen heb ik bedacht wat er voor mij nog te winnen viel in een negende jaar bij de club en heb ik zelf besloten ermee te stoppen.”

Aanbevolen voor jou