Nieuws

Van Geel ontevreden over ontwikkelingen Mulder

on

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, noemt het aantrekken van Kenneth Vermeer ‘een buitenkansje’. De club is ontevreden over de ontwikkeling van Erwin Mulder in de Kuip, Vermeer werd binnengehaald als nieuwe eerste doelman.

“We snappen dat er sentimenten zijn”, zegt Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond over het aantrekken van de Ajacied. “Maar we willen een topclub zijn en hebben nu de financiële mogelijkheden. Daarom hebben we de keus gemaakt om Vermeer vast te leggen.” Van Geel stelt in gesprek met de regio-omroep dat eerste keus Mulder zich ‘onvoldoende ontwikkeld heeft de afgelopen jaren’.

“Erwin Mulder speelt nu vier à vijf jaar bij Feyenoord in het eerste. Normaal gesproken moet een speler van Feyenoord dan de stap kunnen maken naar clubs als SS Lazio of FC Porto. Maar in zijn geval zagen we onvoldoende ontwikkeling. We hebben Erwin heel lang het vertrouwen gegeven, maar moeten verder als club”, aldus Van Geel. De komst van Vermeer heeft ook gevolgen voor keeper Warner Hahn.

De van FC Dordrecht overgekomen jeugdinternational komt in de ogen van Feyenoord nog te kort voor een rol als eerste doelman. “Warner heeft op trainingen en in oefenwedstrijden laten zien dat hij nog niet klaar is voor Feyenoord 1. Daarom moet hij eerst ervaring opdoen in de Eredivisie. Volgend jaar keert hij dan meer gelouterd bij ons terug”, zegt Van Geel. Hahn lijkt ondertussen hard op weg naar PEC Zwolle.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login