Nieuws

Van Geel: “Koeman levert een topprestatie met zijn staf”

on

Martin van Geel heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord er in gaat slagen om het contract van hoofdtrainer Ronald Koeman te verlengen. De technisch directeur is erg te spreken over de prestaties van de trainer.

“We hebben afgesproken dat we in de winterstop met elkaar gaan evalueren. Het zou vreemd zijn als wij daar als Feyenoord niet heel enthousiast over zijn, want Ronald levert een topprestatie met zijn staf”, zo vertelde Van Geel aan NUsport.

“We voelen elke dag dat hij het erg naar zijn zin heeft en dat hij een goede staf om zich heen heeft. Daarnaast beschikt hij over een groeiend team met heel veel talent. Hij waardeert dat. Ik denk dat hij zelf ook positief tegenover een verlenging staat. We gaan eerst vol voor Koeman, en dat zullen we met een positieve intentie doen.”

Van Geel heeft het zelf ook erg naar zijn zin bij Feyenoord. “Ik loop gepast trots rond bij Feyenoord. We moeten elke dag scherp zijn, zoals Ronald dat ook altijd is. De staf en de spelers zijn overigens ook enorm gedreven. Er is bij Feyenoord een professioneel klimaat ontstaan.”

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login