Nieuws

Van Geel: ‘Intern geen reuring over salarissen’

on

De berichten over een bepaalde onrust binnen de selectie van Feyenoord over het verschil in salarissen zijn door technisch directeur Martin van Geel de kop ingedrukt. Volgens de sportieve beleidsbepaler van de Rotterdammers is de salarishuishouding totaal geen onderwerp van gesprek in De Kuip.

‘Er is daar bij ons intern geen enkele reuring over. Dat is helaas opgeroepen en in stand gehouden door mensen uit de media of gevoed door mensen die daar belang bij hebben. Bij ons is dat absoluut niet aan de orde,’ zegt Van Geel, die reageert op de berichten die verschenen naar aanleiding van de contractbesprekingen tussen de clubleiding van Feyenoord en Jordy Clasie. De middenvelder, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Fiorentina, voelde ’te weinig waardering’ uit het nieuwe voorstel van de club.

‘Met ons budget kunnen wij helaas niet concurreren met de absolute top in binnen- of buitenland. Wij hebben hem naar Feyenoord-maatstaven een hele goede aanbieding gedaan. Dat werd door hem en zijn zaakwaarnemer onvoldoende beoordeeld. Dat respecteren wij. Wel zei hij het fantastisch naar zijn zin bij Feyenoord te hebben. Half mei weten wij meer over ons budget voor volgend seizoen en dan zullen wij onze grens opzoeken voor Jordy Clasie. Dat zullen we ook voor Stefan de Vrij doen.’

Volgens diverse berichten zou Clasie zich storen aan het salaris van de 33-jarige Joris Mathijsen. Van Geel benadrukt dat dit niet het geval is. ‘Als er onrust heerst, dan ben ik de eerste die dat toegeeft. Maar dat is niet zo. Er is geen club in de wereld te bekennen waar een routinier niet meer verdient dan een 21-jarige speler. Dat is een normaal gegeven. We gaan ons uiterste best doen om onze spelers te behouden. Je kunt via Feyenoord het Nederlands elftal bereiken en strijden om het kampioenschap. Eerder waren dat nog argumenten voor Fer en Wijnaldum om te vertrekken,’ aldus Martin van Geel tegenover RTV Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login