Nieuws

Van Geel: “Ik snap dat De Vrij benieuwd is”

on

Feyenoord moet na een financieel inktzwarte periode nog altijd met beperkte middelen werken. Lastig voor technisch directeur Martin van Geel, die moet proberen de ploeg bij elkaar te houden. Geld voor versterkingen is er niet, terwijl jonge talenten niet zomaar bijtekenen. Aanvoerder Stefan de Vrij liet in gesprek met NUsport ook weten dat hij niet zal bijtekenen als hij geen garanties heeft over de kwaliteit van het elftal.

“Ik snap dat Stefan de Vrij benieuwd is hoe Feyenoord er komend seizoen uitziet”, zegt Van Geel tegenover het Algemeen Dagblad. “Er liggen veel basisspelers langdurig vast. Die garantie heeft hij dus. Maar ik weet ook dat als de grootste clubs uit Europa aankloppen voor Martins Indi en Clasie, een transfer nauwelijks tegen te houden is. Maar dan staat er een mooie vergoeding tegenover.”

Van Geel is zelf al druk bezig met volgend seizoen. De technisch directeur hoopt spits Graziano Pellè te kunnen behouden, zijn club Parma moet dan wel open staan voor een transfer. “We zullen straks peilen hoe Pellè en Parma er in staan. Het is een speler die ons sterker maakt.” Mocht de Italiaanse club akkoord gaan, is het de vraag of de Rotterdammers qua salaris – alles moet binnen het salarisbudget passen – kunnen bieden wat de spits wil hebben.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login