Nieuws

Van Geel herkent zich niet in uitspraak Van Hanegem

on

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, was verrast dat Willem van Hanegem het besluit heeft genomen te stoppen met zijn adviserende rol binnen de Rotterdamse club.

“Ik en wij allemaal binnen deze club vinden het bijzonder jammer, maar we respecteren uiteraard zijn besluit”, zegt Van Geel tegenover het Algemeen Dagblad. Van Hanegem voelt zich niet serieus genomen. “Daar herken ik mij in elk geval niet in. Willem blijft altijd welkom in De Kuip. En we houden de kop koffie en het telefonische contact er in, dat heeft hij ook al toegezegd.”

Trainer Fred Rutten kreeg het nieuws over Van Hanegem kort voor de oefenwedstrijd tegen FC Emmen te horen. “Of ik hem al heb gebeld om hem over te halen? Nee, ik hoorde ook pas van zijn besluit toen ik hier de bus uitstapte. Eerlijk gezegd denk ik niet dat er voor mij persoonlijk iets verandert. Of Willem nou een officiële of een onofficiële functie heeft, ik ben van plan het contact aan te houden.”

“Ik hou ervan om met mensen met voetbalverstand over voetbal te praten, dus ik zal het niet nalaten dat te blijven doen”, sluit Rutten af.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140717-081825-29905642.jpg

You must be logged in to post a comment Login