Nieuws

Van Geel heeft gesproken met Van Gastel en Gio

on

De kans dat Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst vanaf de zomer het Feyenoord-roer overnemen van Fred Rutten wordt steeds groter. Martin van Geel heeft het eerste gesprek met het duo al gevoerd.

Dat meldt Voetbal International maandag. Het onderhoud ging over het eventuele hoofdtrainerschap in De Kuip, maar was nog puur informeel. Guido Albers was er bijvoorbeeld nog niet bij. De zaakwaarnemer schuift pas aan zodra de contracten onderwerp van gesprek worden.

Het is geen geheim dat Van Gastel en Van Bronckhorst de belangrijkste kandidaten zijn om Rutten op te volgen. Mogelijk struikelblok is het gebrek aan ervaring van het duo, maar technisch directeur Van Geel vindt dat niet langer een vereiste.

Feyenoord heeft na het aangekondigde vertrek van Rutten al meerdere keren aangegeven ruim de tijd te nemen in de zoektocht naar een opvolger. Van Gastel en Van Bronckhorst krijgen wellicht gezelschap van een ervaren derde man, maar lijken de aangewezen personen om het roer over te nemen.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login