Nieuws

Van Geel gaat in september onderhandelen met Janmaat

on

Feyenoord heeft de contractbesprekingen met Daryl Janmaat gepland voor september. De rechtsback kwam vorig jaar over van sc Heerenveen en ligt nog tot medio 2015 vast in Rotterdam. Mede doordat de verdediger het tot Nederlands international schopte, sluimert er interesse. Technisch directeur Martin van Geel wil andere ploegen aftroeven met een langere verbintenis voor de 23-jarige voetballer.

“Maar zoals ik al vaker heb aangegeven: er is nog geen club die serieus met ons over een transfer wil praten”, vertelt Van Geel in het Algemeen Dagblad. “Daryl weet dat wij heel graag langer met hem doorgaan. Maar ik heb hem ook eerlijk verteld dat ik daar pas op 2 september met hem kan onderhandelen. Tot de transferdeadline is verstreken, wil ik mijn resterende salarisbudget beschikbaar houden voor andere dingen.”

“Daar ligt onze prioriteit, dat is duidelijk. Daryl waardeerde het feit dat wij straks over het openbreken van zijn contract willen praten. Maar we zoeken eerst een aanvaller.” Behalve Ryo Miyaichi is Oussama Assaidi in beeld. Makkelijk wordt een overgang niet. “Zo liggen de zaken niet. Ik zou ook graag willen dat hij hier morgen al rondloopt, maar het wordt een proces van de lange adem”, zegt de beleidsbepaler van de Stadionclub.

Bron: Soccernews.nl

20130718-090826.jpg

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login