Nieuws

Van Geel countert Rutten: ‘Logisch dat we met volgend seizoen bezig zijn’ 

on

Martin van Geel vindt het logisch en noodzakelijk dat Feyenoord al enigszins bezig is met volgend seizoen. De technisch directeur van Feyenoord reageert daarmee op de klacht van trainer Fred Rutten dat zijn werkgever op sommige vlakken al te veel bezig is met komend voetbaljaar.


“De focus van het team moet natuurlijk volledig op de nog resterende belangrijkste wedstrijden liggen. Dat is gezien het belang van het halen van de derde plaats helder en binnen Feyenoord zullen we alles doen om te zorgen dat staf en selectie zich ook optimaal kunnen voorbereiden op die beide duels. Tegelijkertijd zie je, zoals altijd in deze fase van het seizoen en net zoals bij alle clubs, binnen Feyenoord ook al wordt geanticipeerd op en nagedacht over de volgende voetbaljaargang. Dat is logisch en noodzakelijk, maar als Fred Rutten bij ons aangeeft daar op een bepaalde manier toch hinder van te ondervinden, zullen we van de week bekijken hoe we die kunnen minimaliseren of wegnemen”, laat Van Geel desgevraagd aan Metro weten.

“Het belang van het halen van Europees voetbal is immers groot. Niet eens perse vanuit financieel oogpunt, want wij begroten nooit Europees voetbal, maar vooral voor de doorontwikkeling van onze jonge selectie en ons imago.”

Rutten had zich geërgerd aan het clubmagazine dat afgelopen vrijdag op de tafels in de persruimte van de Kuip lag. Op de cover prijkt de foto van Dirk Kuyt, die volgend seizoen terugkeert bij Feyenoord. De oefenmeester vindt dat bepaalde geledingen binnen de club al te veel bezig zijn met het nieuwe voetbaljaar. Onprofessioneel, noemt hij dat.

Bron: Metronieuws.nl

  

You must be logged in to post a comment Login