Nieuws

Van Geel blijft hoop houden op komst Bas Dost

on

Feyenoord blijft hoop houden op de komst van Bas Dost. De Rotterdamse club besloot af te zien van het aantrekken van John Guidetti, Dost is nu de belangrijkste kandidaat om spits Graziano Pellè te doen vergeten in de Kuip.

Technisch directeur Martin van Geel laat in gesprek met De Telegraaf weten dat de komst van Dost afhangt van verschillende factoren. Het grootste struikelblok is vooralsnog de financiële kant van het verhaal. Van Geel hoopt dat er voor het einde van de transferperiode wat beweging komt in de voorwaarden om Dost naar Rotterdam te halen.

“Hij past bij Feyenoord”, zegt Van Geel in de krant over de spits van VfL Wolfsburg. “Alleen moet er dan water bij de wijn, anders kan het gewoon niet.” Dost wil ondanks de komst van Nicklas Bendtner niet vertrekken bij de Duitse subtopper. De Nederlandse spits wil een vertrek bij VfL Wolfsburg pas overwegen wanneer de Duitse club nog een extra aanvaller aan zich bindt en zijn situatie uitzichtloos wordt.

De clubleiding van VfL Wolfsburg liet in gesprek met VoetbalPrimeur weten dat er voor wat de Duitsers betreft geen noodzaak is om Dost te verkopen. “Er is geen enkele noodzaak om Bas te verkopen. Hij is lang geblesseerd geweest en we hebben vertrouwen in hem”, zei algemeen directeur Klaus Allofs vrijdagavond na de 2-1 nederlaag tegen Bayern München.

Bron: voetbalprimeur. nl

IMG_7875.PNG

You must be logged in to post a comment Login