Nieuws

Feyenoord is nog niet akkoord met Vilhena

on

Tonny Vilhena wordt steeds belangrijker voor Feyenoord, de club uit Rotterdam krijgt het echter niet voor elkaar om zijn contract open te breken. De zeventienjarige middenvelder speelt nu nog voor een jeugdcontract. Technisch directeur Martin van Geel wil daar al maanden verandering in brengen, maar nog altijd zonder succes.

“Een akkoord? Was het maar waar”, zegt Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. De directeur wil verder weinig zeggen over de onderhandelingen met ‘het kamp Vilhena’. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de jongeling, sprak maandag weer met Van Geel over een aanbieding die dateert van vorige maand. Vrijdag werd er gesproken, maar zonder akkoord. Ook de vervolgafspraak leverde niets op.

Raiola kon maandag wijzen naar de wedstrijd van zondag, waar Vilhena een belangrijke rol speelde tijdens de winst op AZ. De zeventienjarige Feyenoorder heeft het in zich om in de toekomst uit te groeien tot een topper, Raiola wil dat nu al terugzien in het contract. Voor commentaar over de onderhandelingen verwijst Vilhena zelf naar Raiola, hoewel hij wel duidelijk wil maken dat hij in Rotterdam wil blijven. “Laat duidelijk zijn dat ik graag bij deze club wil blijven. Ik wil eerst bij Feyenoord een grote speler worden.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login