Nieuws

‘Van Gastel zou ergens anders ervaring als hoofdcoach op moeten doen’

on

Jean-Paul van Gastel wordt door vele kenners gezien als de toekomstige hoofdcoach van Feyenoord. De huidige assistent-trainer van Fred Rutten zou er echter goed aan doen om te kiezen voor een tussentijds vertrek, meldt Jan-Dirk Stouten.

De Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond verwacht tevens veel van Van Gastel, maar vindt hem momenteel nog te onervaren. “Hij droomt ervan om een keer hoofdtrainer in De Kuip te zijn. Je moet dan eigenlijk weg, als Rutten gaat blijven. Dan moet je bij een andere club meters gaan maken in het vak en met heel veel ervaring een keer terugkomen, denk ik.”

Cor Pot, voormalig bondscoach van Jong Oranje, denkt eveneens dat Van Gastel elders ervaring moet op gaan doen. “Hij moet ook de problemen leren kennen. Bij Feyenoord is het natuurlijk allemaal goed verzorgd, maar als je bij andere clubs komt, is het wat minder. Van Gastel is het gewend om altijd in een verzorgde maatschappij te zitten. NAC Breda? Ja, dat zou bijvoorbeeld een hele goede club voor hem zijn. Dan pas kun je bepalen of hij wel geschikt is voor een topclub als Feyenoord.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_6337.PNG

You must be logged in to post a comment Login