Nieuws

Van Gastel wijst NAC af en blijft bij Feyenoord

on

NAC Breda moet de komst van Jean-Paul van Gastel uit het hoofd zetten. De huidige assistent-trainer van Feyenoord was in beeld als opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj, volgens het management van de voormalig voetballer heeft hij echter geen trek om tussentijds te vertrekken bij de Rotterdammers.

NAC laat zich in de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester niet opjagen door de speelkalender. Met interim-trainer Eric Hellemons en de nieuwe assistent Rob Penders voor de groep heeft het zichzelf de tijd gegeven om een nieuwe hoofdtrainer te vinden.

Van Gastel werd kort na het ontslag van Gudelj genoemd als eerste keus voor de Brabantse club. De voormalig middenvelder, onder meer actief voor Willem II, Feyenoord en De Graafschap, ambieert in de toekomst een baan als hoofdtrainer. Volgens zijn management wil hij echter niet tussentijds vertrekken bij Feyenoord, meldt De Telegraaf.

De 42-jarige Van Gastel is al bijna tien jaar als coach verbonden aan Feyenoord, waar hij ook vijf jaar speler was. Eerst was hij jeugdtrainer, tot Ronald Koeman hem naar het eerste elftal haalde als zijn assistent. Van Gastel wordt in Rotterdam gezien als belangrijke kandidaat om in de toekomst hoofdtrainer te worden in De Kuip.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_8336.PNG

You must be logged in to post a comment Login