Nieuws

Van Gastel, Van Bronckhorst en Philips wegens virusuitbraak terug naar Nederland

on

Jean-Paul van Gastel kwam afgelopen woensdag aan in het Chinese Guangzhou. Klaar om als assistent-trainer van de club Guangzhou R&F op trainingskamp te gaan. Maar vrijdagavond pakt hij samen met Giovanni van Bronckhorst en Arno Philips alweer het vliegtuig terug naar Nederland. ‘Dit hadden we niet verwacht’ verteld Jean Paul van Gastel tegen BN DEStem

JP belt vanaf de luchthaven, waar hij met collega’s Giovanni van Bronckhorst en Arno Philips op hun vlucht wacht. ,,De regering heeft allerlei maatregelen genomen. De Chinezen zijn dermate gedisciplineerd dat ze zich daaraan houden.”

Volgens Van Gastel heeft de Chinese voetbalbond besloten om de competities uit te stellen. Dat hadden de trainers Van Gastel, Van Bronckhorst en Philips deze week niet kunnen verwachten.

Van Gastel reageert nuchter op het feit dat de voormalige staf van Feyenoord weer terugkeer naar Nederland: “We gingen een avontuur aan, daar hoort dit ook bij.” De Chinese spelers hebben de komende weken vakantie. De bedoeling is dat de competitie in april alsnog van start zal gaan.

Bron: BNDeStem.nl


Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login