Nieuws

Van Gangelen had last van interview met Pellè: “dat was gewoon niet leuk”

on

Jan Joost van Gangelen is inmiddels uitgegroeid tot hét gezicht van sportzender ESPN. In een interview met het Algemeen Dagblad laat de boomlange presentator weten dat hij zo’n zes jaar geleden best een lange tijd last gehad heeft van een interview dat de 46-jarige presentator had met Graziano Pellè.

Pellè was gefrustreerd na een wedstrijd van Feyenoord en zei na afloop niet in discussie met Van Gangelen te willen omdat die ‘een ‘Ajax-Face’ heeft’. Dat incident liet zijn sporen na bij de anchorman van ESPN. “Daar heb ik lang last van gehad”

Van Gangelen kon naar eigen zeggen, tót dat interview goed overweg met de supporters van Feyenoord. Daarna was dat over. Jan Joost zat tot het interview net achter de boarding naast Carlo de Leeuw. “Sindsdien is dat wel echt anders geworden. Ik moet nog steeds nadenken waar ik mijn auto parkeer bij De Kuip. Dat soort stomme dingen.”

De presentator kon na dat interview niet veel goeds meer doen bij de aanhang van Feyenoord en dat zorgde ervoor dat Van Gangelen de Feyenoord-aanhang liever ontweek. “Terwijl ik juist heel graag onder de mensen ben, zéker onder Rotterdammers. Prachtvolk. Het is wel enigszins gekalmeerd, de ergste verwensingen op sociale media zijn achter de rug. Maar ik heb er wel mee gezeten. Ik kan daar nu heel stoer over doen, maar het was gewoon niet leuk.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply