Nieuws

Van Donge & De Roo Official Training Partner van Feyenoord Vrouwen 1

on

Feyenoord Vrouwen 1 presenteert Van Donge & De Roo als Official Training Partner. De Rotterdamse logistieke dienstverlener staat vanaf dit weekend op alle adidas-trainingskleding die door de speelsters en staf zal worden gedragen. Vandaag is de volledige selectie tijdens de laatste training in aanloop naar de eerste Klassieker in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, die morgen wordt gespeeld, te zien in de nieuwe kleding. 

Van Donge & De Roo, ook bekend als D&R Group of D&R, is sinds 1977 gegroeid tot een van de grootste logistieke dienstverleners in de Rotterdamse haven. ‘Door middel van het partnership met Feyenoord, dat in ieder geval voor dit seizoen wordt aangegaan, wil Van Donge & De Roo de bestaande band met de club versterken en aanhaken bij de tijdsgeest’, zegt Dennis de Roo, directeur van Van Donge & De Roo. ‘Het past in de ontwikkeling waarin de rol van vrouwen, zowel in de sport als het bedrijfsleven, steeds belangrijker wordt. De wereld van expediteurs en logistiek is traditioneel een mannenbolwerk. Dat is in de laatste jaren aan het veranderen, net als in het voetbal. En daar gaan wij graag in mee’.

Volgens Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord, is het indrukwekkend hoe vrouwenvoetbal de laatste jaren is gegroeid in Nederland en de interesse van voetbalsters, supporters en zakelijke relaties alsmaar toeneemt. Dit partnership sluit daarom perfect aan op de eerder uitgesproken ambities voor Feyenoord Vrouwen 1. ‘De vliegende start van Feyenoord Vrouwen 1 in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen laat nu al een enorm enthousiasme zowel op als buiten het veld zien. Het is een prachtig signaal dat nu ook een organisatie als Van Donge & De Roo ons vrouwenvoetbal volledig omarmt en wil bijdragen aan het succes.’

Dennis de Roo: ‘Na onze start in een oude zeilmakerij op de Oostzeedijk hebben wij vaak de wind in de zeilen gehad. Wij geloven in ‘delen is vermenigvuldigen’ en zijn er dan ook van overtuigd dat ons partnership, de resultaten van Feyenoord Vrouwen 1 ten goede komen!’

Bestel het trainingstenue
De volledige damestrainingslijn, met de shirtbedrukking van Van Donge & De Roo, is vanaf dit weekend te bestellen in de Online Feyenoord Fanshop en Fanshop Marathongebouw. Heb je al een trainingsitem van de trainingslijn voor dames in bezit? Kom dan langs in de Fanshop Marathongebouw om deze alsnog te laten bedrukken.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply