Nieuws

Van der Heijden werkt eerste training bij Feyenoord af

on

 Jan-Arie van der Heijden heeft dinsdagochtend zijn eerste training bij Feyenoord afgewerkt. De verdediger sloot een dag nadat hij zijn contract tekende in De Kuip aan bij de selectie van Giovanni van Bronckhorst en trainde direct volledig mee.

Op een regenachtig Varkenoord kon Van der Heijden op zijn eerste werkdag bij Feyenoord direct aan de bak. Zo draaide de verdediger, die de afgelopen periode met een personal trainer zijn conditie op peil hield, direct volop mee tijdens de partijvorm waarvoor de groep in drieën werd verdeeld. De drie teams namen het om beurten tegen elkaar op.
Ook Sven van Beek nam deel aan deze partijspelen. De verdediger is op de weg terug na een lichte knie- en enkelblessure. Hij ontbrak daardoor in de afgelopen oefenwedstrijden tegen VVV-Venlo en Southampton FC.
Feyenoord werkt deze week toe naar de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding. Het duel met Olympiakos van aanstaande zaterdag (aftrap: 20.00 uur) geldt als laatste test richting de start van de competitie op zaterdag 8 augustus.
Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, vanaf 12,50 euro per stuk. Kaarten kopen is alleen mogelijk via www.feyenoord.nl/ticketshop. 

Bron: Feyenoord.nl 

Foto: Feyenoord.nl

 

You must be logged in to post a comment Login