Nieuws

VAN DER HEIJDEN TEKENT CONTRACT VOOR 3 JAAR

on

Feyenoord heeft haar gewenste defensieve versterking binnen. Jan-Arie van der Heijden tekende maandag een contract voor drie jaar in De Kuip. De 27-jarige verdediger komt transfervrij over van Vitesse, de club waarvoor hij de afgelopen vier seizoenen speelde. Van der Heijden gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 6.
Met de komst van Van der Heijden krijgt trainer Giovanni van Bronckhorst meer mogelijkheden in de achterhoede. ‘Daarom zijn we heel blij met deze overeenkomst’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Van der Heijden speelt al jaren op het hoogste niveau in Nederland en is met zijn 27 jaar in de kracht van zijn carrière. Hij kan de concurrentie aangaan en heeft bovendien de leeftijd en de ervaring om ook andere spelers verder te helpen.’
Van der Heijden was de afgelopen vier seizoenen een vaste basisspeler bij Vitesse, waarvoor hij in totaal in 132 wedstrijden (competitie en play-offs) in actie kwam. Afgelopen seizoen was de in Leiden geboren verdediger goed voor drie doelpunten. Van der Heijden kwam eerder uit voor Willem II en Ajax. Voor die laatste club maakte hij op 4 november 2007 zijn officiële debuut in het betaald voetbal.  

Bron + foto’s: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login