Feyenoordinbeeld

Van der Heijden: ‘Onze kracht is dat we een sterke selectie hebben’

on

Jan-Arie van der Heijden maakte zijn speelminuten dit seizoen aanvankelijk in het tweede elftal van Feyenoord, maar door blessureleed van Terence Kongolo kwam de centrale verdediger zondag tegen ADO Den Haag voor de tweede keer in actie. Hij stond de gehele wedstrijd op het veld..

“Ik werk gewoon hard buiten de wedstrijden om. Ik ben blij dat ik nu weer minuten maak. Het gaat prima en ik ben in vorm”, zegt Van der Heijden na afloop van de 3-1 overwinning tegenover RTV Rijnmond. “We hebben een hele goede groep. De jongens die niet spelen laten het zien op trainingen. Onze kracht is dat we een sterke selectie hebben.”

.

Feyenoord was zondag veel te sterk voor ADO Den Haag, maar na een goed begin werd het echter nog spannend. “Ik had niet het gevoel dat we punten zouden laten liggen. We hebben goed verdedigd en volgende keer moeten we het eerder beslissen. Er was maar één ploeg die hoorde te winnen en dat waren wij. Tegen sterkere ploegen moeten we een hoger rendement hebben,” vervolgt de speler.

.

Komende donderdag komt Manchester United op bezoek in De Kuip. Het is de eerste groepswedstrijd in de Europa League. “Een prachtig affiche. Iedereen heeft er zin in. Het is één van de grootste clubs ter wereld.”, weet Van der Heijden, die hoopt dat het team van coach José Mourinho op volle oorlogssterkte naar Rotterdam komt. “Je wilt gewoon tegen het sterkste elftal spelen.”

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login