Nieuws

‘Van der Heijden lijkt zich te kunnen richten op basisplaats’

on

Driehonderd supporters stonden vanochtend bij de entree van Dick Advocaat langs het trainingsveld. De 72-jarige Hagenaar liet zijn selectie een partijspel afwerken. Daarbij schalde zijn stem regelmatig over het veld. Feyenoord heeft drie trainingen om zich voor te bereiden op VVV uit zondag in Limburg. Dit meldt het Algemeen Dagblad op hun site.

De defensie werd gevormd door Haps, Botteghin, Van der Heijden en Karsdorp. Het middenveld door Fer, Kökcü en Toornstra en voorin stonden Sinisterra, Jørgensen en Berghuis. Of Feyenoord zondag zo start is uiteraard afwachten.

Sjaak Troost stond aan de rand van het veld de pers te woord. De interim technisch directeur vertelde dat hij niet blij was dat de weggestuurde assistenten Makaay, Van Gastel en Landzaat hun ontslag via deze krant moesten vernemen. Daarnaast was hij open over de vraag of Advocaat, die John de Wolf en Cor Pot als assistenten heeft meegenomen, misschien wel langer dan tot het einde van het seizoen bij Feyenoord aan het roer staat. ,,Vraag me dat in december nog eens. Eerst dit.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login