Nieuws

Van der Heijden: ‘Ik ben geen linksback’

on

Jan-Arie van der Heijden richt zich bij Feyenoord volledig op een plaats centraal achterin. De 27-jarige verdediger ziet zichzelf niet als een linksback. “Ik heb ook nooit eerder als linksback gespeeld. Het is niet aan de orde”, aldus Van der Heijden.

De man uit Schoonhoven is blij dat hij snel een basisplaats heeft weten te veroveren bij Feyenoord. “Ik heb vanaf het begin gewoon hard getraind en de trainer heeft me vertrouwen gegeven.” Van der Heijden was sneller dan hij had gedacht wedstrijdfit. “Ik ging volle bak trainen en blijkbaar was ik er snel klaar voor.” Toch moest de centrale verdediger nog even moeten wennen aan het spel van Feyenoord. “Tijdens de eerste wedstrijd en het begin van de tweede was het nog wennen, maar daarna ging het vrij goed.”
Zondag staat een voor Van der Heijden bijzondere wedstrijd tegen Vitesse op het programma. “Het is mijn oude club ik ken iedereen nog goed.” De oud-speler van Vitesse zal zich echter niet anders voorbereiden. “Ik speel gewoon voor Feyenoord, dus ik ga mijn uiterste best doen om de wedstrijd winnend af te sluiten.” Of Van der Heijden zal juichen bij een doelpunt, dat weet hij nog niet. “Eerst maar eens een doelpunt maken, dan kan ik aan juichen gaan denken.”

Bron: Rijnmond.nl

  

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login