Nieuws

Van der Heijden: ‘Als de aarde plat is, dan konden we er allemaal vanaf vallen’

on

Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden vinden het onzin dat er gezegd wordt dat Ajax vorig jaar kampioen was geworden als het niet zo ver in de Europa League was gekomen.

“En als de aarde plat is, dan konden we er allemaal vanaf vallen”, reageert Van der Heijden in gesprek met het Algemeen Dagblad. Botteghin is verbaasd door die stelling over Ajax. “Als er echt mensen zijn die er zo over denken, dan tonen ze geen respect naar ons toe en dat is dan verder hun probleem.”

Feyenoord is het seizoen in de Eredivisie wederom goed beginnen, maar de terugkeer in de Champions League viel tegen met een 0-4 nederlaag tegen Manchester City. “Champions League spelen is heel lastig”, stelt Botteghin. “Voor alle spelers uit de Eredivisie. Maar kijk naar Paris Saint-Germain, allemaal topverdedigers en toch zes doelpunten geïncasseerd tegen Barcelona vorig seizoen. Bij een club als Feyenoord moet op zo’n avond alles kloppen, willen we een kans maken op een succesje in de Champions League. Dat is ons als team tegen Manchester City niet gelukt.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login