Nieuws

Van der Gijp heeft te doen met Stam na ‘zaadpartij’: ‘Lukt mij ook op slippers’

on

Veronica-analist René van der Gijp was op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk van het oefenduel tussen Feyenoord en Panathinaikos. De Rotterdammers verloren woensdag in de eigen Kuip met 0-3 en speelden volgens Van der Gijp ‘een zaadpartij’.

“Het is vriendschappelijk, je bent een beetje moe, misschien heb je er niet zoveel zin in, misschien heb je slecht geslapen… Maar het was gewoon een zaadpartij!”, oordeelde Van der Gijp na afloop van de wedstrijd. “Het is zonde dat we dit negentig minuten lang uitzenden. Er ging zo verschrikkelijk veel mis! Dan kan het wel vriendschappelijk zijn, maar een bal over drie meter kun je toch nog wel bij iemand in zijn schoenen schuiven? Dat lukt mij ook nog wel met mijn slippers aan.”

Tijdens de wedstrijd zat Van der Gijp samen met presentator Wytse van der Goot op de tribune. De twee hoorden een Feyenoord-fan ‘Japie, waar ben je aan begonnen?’ verzuchten. Ook Van der Gijp heeft medelijden met trainer Jaap Stam. “Dat kun je na vanavond wel zeggen”, laat hij weten. “Slecht voetbal kan, je kunt moe zijn. Maar er zit voetballend niets in.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login