Feyenoordinbeeld

Van den Herik: ‘Wordt geen rood-wit hart getoond door veel bestuurders’ 

on

Bij Feyenoord blijft de gebrekkige relatie tussen het clubbestuur en de harde kern spelen. Laatstgenoemde behoort niet tot de ‘Feyenoord-familie’, en daar balen ze van.

.

Gerard Hoetmer, voorzitter van Feyenoord, vertelt in De Telegraaf: “Je hebt naaste familie en je hebt verre familie. De naaste familie stuurt alles aan zoals het moet. En die krijgen informatie van de verre familie, omdat een bestuur nou eenmaal niet kan bestaan uit 30.000 man.”

.

“Dat onderscheid zou niet gemaakt moeten worden’, reageert Wim Van Merkensteijn namens de Supportersvereniging. “Uiteindelijk is die club er voor ons, de supporters, en niet andersom.” Oud-Feyenoordvoorzitter Jorien van den Herik steunt de fans in hun mening, en stelt dat er geen ‘rood wit hart’ getoond wordt door veel bestuurders.

.

Woordvoerder Salomon zegt namens de directie: “Er is en blijft een minderheid onder de aanhang van Feyenoord die, op het absurde af, alles bekritiseert dat vanuit de leiding van Feyenoord komt. Deze minderheid ontleent daaraan voor een belangrijk deel haar bestaansrecht en bestookt de leiding van Feyenoord al jaren, ongeacht welke personen er in de leiding zitting hebben.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login