Nieuws

Van den Herik: ‘Huidige directie moet opstappen’ 

on

Jorien van den Herik vindt dat er voor de beleidsbepalers van Feyenoord niets anders op zit dan op te stappen. Een goed plan voor een nieuw onderkomen komt maar niet van de grond en daarom lijkt het de oud-voorzitter verstandig dat de Feyenoord-top haar conclusies trekt.

Al tien jaar is de club in de weer met de nieuwe Kuip. Ook het laatste renovatieplan van bouwbedrijf BAM werd van tafel geveegd. “Ik ben een supporter die teleurgesteld vaststelt dat men niet uitblinkt in koersduidelijkheid”, zegt Van den Herik, die van 1992 tot 2006 als Rotterdamse preses werkzaam was, tegen NRC Handelsblad.

“Ik lees alleen de trieste verwachting dat de aansluiting met Ajax en PSV nog jaren zal duren. Afgewisseld met af en toe zo’n tsjakka-kreetje dat bij de bouw van een stadion de spelerssalarissen verdubbeld gaan worden, zonder enige cijfermatige onderbouwing”, besluit Van den Herik, die in eerdergenoemde krant stelt dat de Feyenoord- en stadiondirectie moeten vertrekken. Ook de leden van de raad van commissarissen moeten hun werk neerleggen, meent hij.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login