Nieuws

Van den Berg mogelijk eerste aankoop voor volgend seizoen

on

Joey van den Berg wordt mogelijk de eerste aankoop van Feyenoord voor het volgende seizoen. De Rotterdammers zouden een principe-akkoord met de middenvelder van sc Heerenveen hebben bereikt.

Van den Berg heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot de grote man in Friesland en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan bij de Nederlandse top. Ajax werd aan hem gelinkt, maar Feyenoord zou in een veel eerder stadium al spijkers met koppen hebben geslagen. De 29-jarige middenvelder heeft volgens FeanOnline eind januari al een voorcontract hebben getekend in De Kuip.

Het is nog niet zeker of de transfer ook daadwerkelijk doorgaat. Veel is afhankelijk van Jordy Clasie en Lex Immers. Als één van de twee in de zomer naar het buitenland verkast komt Van den Berg automatisch in beeld. Feyenoord heeft in dat geval de financiële middelen om hem van Heerenveen over te nemen.

Van den Berg heeft in Friesland nog een contract tot de zomer van 2016. Heerenveen heeft een optie voor een extra jaar. De middenvelder heeft zich dit seizoen opgeworpen tot de grote man in een rol achter spits Mark Uth en speelde tot op heden 23 competitiewedstrijden dit seizoen.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login