Nieuws

Van Deelen op huurbasis naar Fc Dordrecht

on

Jordy van Deelen speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. De twintigjarige verdediger wordt door Feyenoord per direct en tot het einde van het seizoen verhuurd aan de huidige koploper van de Jupiler League. Het contract van Van Deelen loopt komende zomer af in De Kuip, maar Feyenoord heeft een optie om het contract nog met één jaar te verlengen.

‘Vanwege de grote concurrentie kwam Jordy bij ons niet aan spelen toe’, lichtte technisch directeur Martin van Geel de huurovereenkomst toe. ‘Daarom geven we hem de ruimte om elders meer speelminuten op te doen. Deze stap gunnen we hem van harte, want Jordy is een fantastische prof. We hopen dat hij zijn carrière in de top van de Jupiler League een nieuwe impuls kan geven.’

Van Deelen doorliep vanaf de F-jes de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij begin 2012 zijn eerste profcontract tekende in De Kuip. Na een verhuurperiode bij stadgenoot Excelsior sloot de rechterverdediger dit seizoen aan bij de eerste selectie van trainer Ronald Koeman en maakte hij in de thuiswedstrijd tegen FC Twente in augustus zijn debuut in het eerste elftal. Van Deelen wordt in Dordrecht ploeggenoot van de eveneens door Feyenoord verhuurde Matthew Steenvoorden.

Bron: Feyenoord.nl

20140116-112056.jpg

You must be logged in to post a comment Login