Nieuws

Van Bronckhorst ziet progressie 

on

Voor Giovanni van Bronckhorst was er zondag na de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf (0-2) weinig tot geen reden tot klagen. De hoofdtrainer van Feyenoord had zijn ploeg een goede indruk achter zien laten tegen de Duitse club en kon bovendien met Dirk Kuyt, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi opnieuw drie spelers hun eerste speelminuten van de voorbereiding geven. ‘Daarom ben ik zeer tevreden’, stelde Van Bronckhorst na het laatste fluitsignaal in Kufstein.
De 106-voudig international was na het derde duel van de oefencampagne logischerwijs tevreden over het resultaat, maar keek ook verder dan alleen de uitslag. ‘We hebben er een intensieve trainingsweek opzitten, maar de jongens maken een heel fitte indruk. Bovendien zie ik veel progressie in dit team. Natuurlijk waren er ook vandaag nog genoeg dingen voor verbetering vatbaar, we hadden de wedstrijd bijvoorbeeld eerder moeten beslissen gezien de vele mogelijkheden die we kregen. Maar al met al kijk ik heel tevreden terug op deze middag.’
Het oefenduel met de Duitsers kreeg bovendien extra kleur door de rentree van Dirk Kuyt, die op een warm onthaal kon rekenen van de aanwezige supporters. ‘Het is mooi voor Dirk dat hij vandaag drie kwartier heeft kunnen spelen, zoals het ook positief is dat Kenneth en Karim voor het eerst in actie zijn gekomen’, besloot Gio.
Met de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf achter de rug, is het trainingskamp in Oostenrijk bijna voorbij voor Feyenoord. Maandagochtend werkt de selectie de laatste training af in Seefeld, daarna keren spelers en staf terug naar Rotterdam. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login