Nieuws

Van Bronckhorst ziet Berghuis uitvallen met kuitblessure

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of hij zondag tegen ADO Den Haag kan beschikken over Steven Berghuis. De aanvaller viel tijdens de 1-0 zege op FC Utrecht in de KNVB Beker uit met een kuitblessure.

Berghuis bleef halverwege in de kleedkamer achter in De Kuip. “Hij had wat last van zijn kuit. We moeten even kijken hoe erg het precies is”, laat Van Bronckhorst weten aan FOX Sports.

De trainer zag dat Feyenoord zich donderdag herstelde van de blamage tegen Fortuna Sittard. “We speelden heel goed, we hadden de wedstrijd onder controle en creëerden genoeg kansen om de wedstrijd al eerder te beslissen. Maar dat doen we niet, waardoor je een ploeg in de wedstrijd houdt. In de slotfase komen we twee keer goed weg.”

Robin van Persie was belangrijk voor de Rotterdammers. “We weten de kwaliteiten van Robin en de techniek die hij bezit is natuurlijk uitstekend”, stelt Van Bronckhorst. “Vandaag een paar keer net niet, maar je ziet wat hij de ploeg brengt. Ik vond ons veel beter in de wedstrijd zitten dan afgelopen zondag. We hadden veel dreiging voorin.”

Van Bronckhorst ziet dat Feyenoord wisselvallig blijft presteren. “Dat is voetbal. Zondag moeten we er ook weer staan. We zijn blij dat we door zijn, maar de focus ligt nu op ADO Den Haag.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou