Feyenoordinbeeld

VAN BRONCKHORST: ‘WILDEN GOEDE WEEK WINNEND AFSLUITEN’

on

Giovanni van Bronckhorst had zaterdag weinig reden tot klagen. Met twee oefenzeges op VV Katwijk (4-1) en FSV Mainz 05 (0-2) kreeg het toch al meer dan geslaagde trainingskamp het gewenste slot. De hoofdtrainer keek in Marbella dan ook tevreden terug.

.

‘We hebben een goede week achter de rug, waarin we onder uitstekende omstandigheden zeer goed hebben kunnen werken. Zo’n week wilden we graag winnend afsluiten en dat is vandaag tegen zowel Katwijk als Mainz gelukt. Ook is het positief dat in die twee duels zoveel mogelijk spelers minuten hebben kunnen maken’, sprak Van Bronckhorst, kort voordat de selectie voor de laatste keer terugkeerde naar het spelershotel.

.

Opvallend in de eerste helft was dat de Duitse tegenstander vanwege een rode kaart eigenlijk verder moest met tien man, maar de ploeg al snel weer met elf in het veld stond. ‘Een oefenwedstrijd tegen tien man is voor ons niet ideaal’, zei de coach daarover. ‘Daarom hebben we in goed overleg met de staf van Mainz besloten elf tegen elf te blijven spelen.’

.

Met de twee wedstrijden van zaterdag achter de rug zit het trainingskamp in Marbella erop voor Feyenoord, dat zondagmiddag terugkeert naar Rotterdam. ‘Daarna hebben we nog een week de tijd, die we gaan gebruiken om ons volledig voor te bereiden op de herstart tegen Roda JC Kerkrade’, besloot Van Bronckhorst. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login