Feyenoordinbeeld

Van Bronckhorst: ‘We waren onszelf niet vandaag’

on

Feyenoord speelde een matige eerste helft in en tegen Fenerbahçe. Dat stelt Giovanni van Bronckhorst, hoofdtrainer van de Rotterdammers. De tweede helft was beter, maar verre van goed, zegt hij..

“Dit is balen”, aldus Van Bronckhorst bij RTL 7. “Natuurlijk ben je nooit blij als je hier verliest, we waren onszelf niet vandaag. Zeker in het begin van de wedstrijd niet, daarom voelt de tegenstander ook dat er wat in zit. De eerste helft was niet goed, het was niet zoals we normaal zijn. Er ging veel fout, dan is het lastig om in de wedstrijd te komen.”

.

De duizenden fans van Fenerbahçe lieten zich luid horen. “Daar mag het niet aan liggen. Ik weet niet waar het aan ligt. Juist in dit soort wedstrijden moet je door je spel in de wedstrijd groeien, dat deden we niet. We speelden onszelf zelfs uit het duel. Dan kom je ook nog 1-0 achter.”

.

De tweede helft was beter. “In de eindfase van de wedstrijd zag je duidelijk dat wij fysiek verder zijn, wij konden het tempo hoog houden. Dat lukte Fenerbahçe minder. We krijgen nog kansen, omdat we wilden doordrukken. Daardoor geef je ook ruimte weg, waardoor zij ook nog wat kansen kregen”, besluit Van Bronckhorst. 

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login