Nieuws

Van Bronckhorst verlengt contract met één jaar

on

Giovanni van Bronckhorst maakt ook volgend seizoen deel uit van de technische staf van Feyenoord. De 39-jarige voormalige verdediger gaat zijn aflopende contract met één jaar verlengen en is daardoor komend seizoen één van de assistenten van de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten. Van Bronckhorst was de afgelopen drie seizoenen assistent van Ronald Koeman.
Volgens Van Bronckhorst was de keuze om door te gaan bij Feyenoord geen moeilijke. ‘Feyenoord is mijn club en ik heb het hier fantastisch naar mijn zin’, reageert de 106-voudig international. ‘Voor mezelf was ik er daarom snel uit, alleen was het voor mij belangrijk om ook een gesprek aan te gaan met nieuwe trainer Fred Rutten. Dat voelde erg goed en ik ben blij dat ik ook volgend seizoen deel uitmaak van de technische staf. Ik kijk er heel erg naar uit om in de nieuwe samenstelling verder te gaan.’

Van Bronckhorst stopte na het seizoen 2009-2010 met voetbal. De geboren Rotterdammer begon en eindigde zijn actieve carrière bij Feyenoord. Verder kwam hij uit voor RKC, Glasgow Rangers, Arsenal en FC Barcelona.

Bron: Feyenoord.nl

20140426-112919.jpg

You must be logged in to post a comment Login