Nieuws

Van Bronckhorst: “Uiteindelijk is het enige wat telt: die prijs in de handen hebben”

on

Feyenoord heeft in Arnhem een reuzenstap richting de landstitel gezet. Trainer Giovanni van Bronckhorst was dan ook zeer tevreden over het optreden van zijn ploeg. 
.

,,Vandaag was heel belangrijk. We wisten wat we moesten doen, de punten moesten mee naar Rotterdam. En dat hebben we uitstekend gedaan. We begonnen goed scherp en agressief aan de wedstrijd.”

.

De laatste tijd kwam Feyenoord in uitwedstrijden een aantal keer op achterstand. Dit keer schoten de Rotterdammers sterk uit de startblokken tot groot genoegen van de trainer. ,,We hoeven niet van een achterstand terug te komen.” Het enige verwijt dat je kunt maken is dat de wedstrijd nier eerder gespeeld was. We hebben zoveel kansen gehad.” 

.

Van Bronckhorst was vooral te spreken over het optreden van Nicolai Jørgensen, verantwoordelijk voor beide doelpunten. ,,Hij heeft heel het seizoen al bewezen dat hij andere speler beter laat spelen. Ik ben blij hem er weer bij te hebben.”

.

Euforisch over het kampioenschap dat Feyenoord bijna niet kan ontgaan durfde Van Bronckhorst nog niet te zijn. ,,Ik heb niet het gevoel dat we er zijn. Uiteindelijk is het enige wat telt die prijs in de handen hebben, en daar blijven we hard voor werken.” 

.

We heeft de trainer er alle vertrouwen in de schaal naar Rotterdam gaat. ,,Ik verwacht geen misstappen. We hebben vertrouwen en staan waar we willen staan. Deze wedstrijd is binnen, daar zijn we blij mee.” 

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login