Nieuws

Van Bronckhorst over toekomst: “Binnenkort gaan we praten”

on

Giovanni van Bronckhorst is niet van plan de Arsène Wenger van Feyenoord te worden. Het is in de huidige tijd onmogelijk, denkt de trainer van de Rotterdamse club.

Op de vraag van FOX Sports of hij een trainer wordt die heel lang bij een club blijft, antwoordt Van Bronckhorst: “Dat heb ik wel vaker gehoord. Ik heb er ook vragen over gehad. Het wordt vaak vergeleken met de manier zoals we bij Wenger hebben gezien.”

“Ik denk dat het in deze tijd onmogelijk is”, vervolgt de Feyenoord-coach, die over een aflopend contract beschikt. “Wat ik al eerder heb gezegd: binnenkort gaan we met elkaar praten en dan zien we hoe de toekomst eruit komt te zien.”

Van Bronckhorst wil niets kwijt over zijn eigen plannen. “Ik denk dat we eerst om tafel moeten gaan. Dat gaat ook gebeuren, maar tot de winterstop is er maar een ding dat telt: de volgende wedstrijd winnen.”

Feyenoord won zondag met minimale cijfers van FC Groningen: 1-0. Jens Toornstra kroonde zich tot matchwinner met een doelpunt na zeven minuten.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login