Nieuws

Van Bronckhorst: ‘Opluchting overheerst’ 

on

Bij Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst overheerste zaterdag na de thuiszege op FC Utrecht (3-2) vooral opluchting.De 40-jarige oefenmeester kende qua resultaat een tegenvallende voorbereiding met de Rotterdammers en was blij dat zijn ploeg in het eerste eredivisieduel wél wist te winnen.

“Ik ben opgelucht omdat het resultaat in de voorbereiding niet goed was en nu wel”, aldus Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. “En zeker gezien de manier waarop. Dat het team hard heeft gewerkt met tien man is positief vandaag”, doelde de trainer op de vroege rode kaart voor Rick Karsdorp in de tweede helft.

Volgens Van Bronckhorst geeft de krappe zege op FC Utrecht veel vertrouwen in Rotterdam. “Als je begint met een overwinning op deze manier, dan is dat voor onze spirit natuurlijk goed.”

“In de tweede helft startten we niet goed en kwamen we in een moeilijke fase, dus dat we uiteindeljk met 3-2 wonnen is een mooi voor ons.”

Feyenoord staat voorlopig tweede in de eredivisie. Roda JC, dat eerder op de dag won van Heracles Almelo (3-1), voert de ranglijst aan.

Bron: nusport.nl

  B

You must be logged in to post a comment Login