Nieuws

Van Bronckhorst opgelucht: ‘Het zit een keertje mee’

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst stond eindelijk weer eens als winnende trainer de media te woord zondag. FC Utrecht werd in stadion Galgenwaard verslagen door de Rotterdammers met 2-1. “Ik ben heel opgelucht, we sluiten een lange periode van niet winnen af. Dat is belangrijk voor dit team.”

Toch ging het bijna nog fout voor Feyenoord in de slotfase, dat zelf weigerde het duel in het slot te gooien. “De slotfase was hectisch,” zag ook Van Bronckhorst. “Wij hadden het moeten beslissen met counters, speelden dat niet goed uit. Een keer was het drie tegen één en scoorden wij niet. Dat is niet goed, dan maak je het jezelf moeilijk en wordt er nog een bal van de lijn gehaald na een scrimmage. Maar nu zit het een keertje mee. Het team heeft vandaag de absolute wil getoond om de wedstrijd winnend af te sluiten.”
Donderdag wacht de halve finale van de KNVB-beker, thuis tegen AZ. “Een hele andere wedstrijd. Een mooie tegenstander en de kans om de finale te bereiken. Die speel je niet vaak. We gaan er alles aan doen om die finale te halen. Dat is het doel. Het kan een mooie week worden. We zijn mooi begonnen, donderdag AZ.”

Bron: Feyenoord.nl

  
 

You must be logged in to post a comment Login