Nieuws

Van Bronckhorst: ‘Negatieve sfeer rond de club, ook in het stadion heeft invloed op team’

on

Trainer Giovanni van Bronckhorst schoof vrijdagmiddag aan voor de wekelijkse persconferentie. Voorafgaand aan het duel met FC Utrecht ging het vooral over het vertrek van Technisch Directeur Martin van Geel en de negativiteit die er rond de club is ontstaan. ”De laatste maanden merk je dat de negatieve sfeer rond de club, ook in het stadion, invloed heeft op het team”, aldus Van Bronckhorst.

De trainer van Feyenoord is er niet over verbaasd. ”Het is voor mij niet iets nieuws, maar het is natuurlijk niet normaal. Voor mij is het wel helder dat je alleen maar goed kan presteren als het rustig is. Het is wel apart. Heb een aantal moeilijke fases meegemaakt bij Feyenoord. Het is iets van jaren.” 

Van Geel

Afgelopen woensdag kondigde Martin van Geel, net als ‘Gio’ al eerder dit jaar deed, aan dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt. ”Het vertrek van Martin van Geel verraste me wel enigszins. Ik had het woensdag niet verwacht. We hebben er wel over gesproken. Ik merkte wel dat hij er moeite mee had, maar dacht niet dat hij er mee zou stoppen.”

Van Bronckhorst snapt de keuze van Van Geel daarentegen wel. ”Met de negativiteit die rond hem heerste en ook de spreekkoren in het stadion. Martin blijft wel de ‘TD’ die mij de kans heeft gegeven en ik zal hem, en ook Eric Gudde, daar altijd dankbaar voor zijn. Ik kijk er met een goed gevoel op terug.”

FC Utrecht – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te volgen via Radio Rijnmond. 

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login